Overslaan en naar de inhoud gaan

TrosIT Backup services

Je data is van onschatbare waarde voor je bedrijf!
Maar je hebt toch wel een bruikbare back-up?

Dit is altijd de eerste vraag wanneer er echt iets fout is gegaan binnen een infrastructuur. Vaak is het antwoord "tuurlijk, dit is allemeaal netjes geregeld!" Maar hoe betrouwbaar is deze back-?up Dit zal altijd een van de eerste vragen van een directeur zijn wanneer er daadwerkelijk iets fout gaat binnen een infrastructuur. Het antwoord zal vaak “ja” zijn, maar hoe up-to-date is deze back-up werkelijk?

Tros IT controlleerd iedere dag de back-ups van haar klanten. Is er een back-up gemaakt en staan er geen fouten in de logboeken? Maandelijks worden deze back-ups ook echt getest. Alleen dan weet je zeker of een back-up goed is! Tros IT maakt gebruik van de oplossingen van Veeam.

Veeam Backup & Replication is speciaal ontwikkeld voor virtuele omgevingen om te kunnen zorgen voor snelle back-up en snel herstel van virtuele machines, of deze nu draaien op VMware of Hyper-V. Veeam Backup & Replication zorgt er voor dat u de continuïteit van uw bedrijf beter kunt garanderen en u over de tools beschikt om flexibel en alert te reageren. U kunt altijd meteen inspelen op de steeds veranderende eisen en wensen van uw organisatie.

Disaster Recovery op basis van snapshots

Veeam stelt u in staat om replica’s van virtuele machines te maken door middel van snapshots en deze met Veeam Cloud Connect in onze cloud op te slaan. De replica wordt opgestart in geval van een failover. Onze specialisten garanderen de continue beschikbaarheid van onze Disaster Recovery-cloud ten behoeve van een failover tijdens een calamiteit.

Het repliceren op basis van snapshots is echter I/O-intensief en kan hierdoor impact hebben op de prestaties van de productieomgeving. Organisatie specifiek wordt de RPO per virtuele machine bepaald en leggen we in het DRP vast welke replicatiefrequentie moet worden toegepast.
Werken in de tros cloud workplace