Overslaan en naar de inhoud gaan

TrosIT CCTV services

Ook voor een intelligent camerasysteem bent u bij Tros IT Solutions aan het goede adres. Wij ontwerpen, installeren en configureren intelligente camerasystemen.

Videomanagementsoftware

Avigilon Control Center (ACC) 6, de nieuwste en meest geavanceerde versie van Avigilon optimaliseert de manier waarop beveiligingsprofessionals high-definition videobeelden beheren en ermee omgaan. ACC 6-software zorgt voor snellere reacties en kortere onderzoeksduur en combineert een krachtige en intuïtieve interface met de geavanceerde zoektechnologie Avigilon Appearance Search™. Avigilon Appearance Search-technologie is de nieuwe manier om te zoeken in video's Deze innovatieve, deep learning, kunstmatige intelligentie (AI)-zoekmachine sorteert gemakkelijk uren aan materiaal om een bepaald persoon of voertuig snel te vinden. Het kan de reactietijden bij incidenten aanzienlijk verbeteren en forensisch onderzoek verbeteren doordat operators krachtig videobewijs op kunnen bouwen en een verhaal kunnen creëren.

Video-analyse

Camera's van Avigilon zijn vanaf de basis opgebouwd voor het beheren van high-definition videobeelden en Avigilon biedt ingebouwde analyse in camera's tot 5 K (16 MP)-resolutie met analysegebeurtenissen en alarmen die kunnen worden beheerd, bekeken en doorzocht via een intuïtieve gebruikersinterface.

Zelflerende analytische video

De zelflerende analytische videotechnologie van Avigilon gebruikt geavanceerde algoritmen op basis van videopatronen om de bewegingen en kenmerken van personen en voertuigen te herkennen, terwijl iedere activiteit die niet relevant is voor een omgeving wordt genegeerd. Door te leren uit voorbeelden, krijgen gebruikers feedback over de nauwkeurigheid van alarmen, zodat ze de zelflerende functies verder kunnen verfijnen Wilt u meer informatie over onze Video oplossingen? neem dan snel contact met ons op! ​
Werken in de tros cloud workplace