Cloud services

Wilt u op verschillende locaties werken? Wilt u dan ook overal onbezorgd en vellig bij uw gegevens kunnen? Of wilt u dat uw medewerkers op diverse plekken op de desktop werken? Op elk gewenst moment? 

Dan bieden de cloud services van Tros IT u de oplossing:

  • Werk overal in uw eigen desktop wanneer het u uitkomt.
  • Profiteer direct van de onbeperkte helpdesk support.
  • Beschikking over de nieuwste technieken. 
  • Veilige back-ups van uw data.

Welke cloud services biedt Tros IT?

Of cloud services bij u of uw organisatie passen hangt af van de wensen en behoeften. Heeft u applicaties die lokaal draaien? Dan is een private omgeving in onze Tros Cloud Workplace de beste oplossing. Heeft u alleen bestanden en e-mail? Dan past Microsoft 365 beter bij u.

 

Er zijn drie verschillende oplossingen:

  • Hybride oplossing: een netwerk dat cloud en lokaal combineert. Uw mail draait bijvoorbeeld in de cloud en uw bestanden lokaal op een server.
  • Private omgeving: een privé cloud voor alleen uw organisatie.
  • Public cloud: dit is een cloud als Amazon en Azure. Door de grote capaciteit van deze clouds zijn alle middelen voor u beschikbaar.

 

Welke voordelen brengt zo’n cloud oplossing met zich mee?

Cloud desktop

Met de cloud desktop werkt u op uw eigen desktopbureaublad in de cloud. U kunt direct aan de slag met uw eigen applicaties via bijvoorbeeld uw laptop of tablet. Tros IT host uw persoonlijke cloud en zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen. U kunt altijd bij uw gegevens, wanneer u maar wilt.

Cloud servers

Wilt u een applicatie laten hosten? Of wilt u uw volledige bedrijf in de cloud laten werken?
Dat kan. Met een cloud server van Tros IT kunt u direct aan de slag. Door gebruik te maken van de hardware en software van Tros IT heeft u geen kosten voor de aanschaf en afschrijving van eigen hardware. Tros IT zorgt ervoor dat uw cloud servers optimaal werken en dat uw gegevens veilig opgeslagen zijn. Daar hoeft u niks voor te doen. Daarbij kunt u ook 24/7 terecht bij onze helpdesk via telefoonnummer 085-8000209.

Microsoft 365

Microsoft 365 is voor veel medewerkers en organisaties niet meer weg te denken. In snel tempo is alles digitaal en online geworden; overleggen en bestanden delen. Deze laatste versie van Microsoft Office helpt u sneller en veiliger samenwerken. U overlegt gemakkelijk via Teams en deelt via Sharepoint. Wilt u ook gebruik maken van Microsoft Office 365? Tros IT helpt u hierbij: van implementatie tot aan technische support. Zo heeft u geen zorgen en profiteert u van alle gemakken.

Wat klanten over ons zeggen

Wicor Bouwbeslag

“Het advies en de snelle en adequate support van Tros IT is voor Wicor en Sloterop onmisbaar.”

Tula group

“Eindelijk geen zorgen meer over onze IT omgeving.”

EJS taks & Consulting

“Wij werken snel en veilig in de Cloud bij Tros IT. Eindelijk geen omkijken meer naar de IT.”

Meer weten over cloud services?

Wilt u meer weten of cloud services voor u de oplossing zijn? Of wilt u een service aanvragen? Neem dan contact op met Tros IT via e-mail info@tros-it.nl of telefoonnummer 085-8000208.