IT services

U wilt natuurlijk dat de server voor uw netwerk goed blijft functioneren. Op de server staan tenslotte uw belangrijke documenten, applicaties en data. Ook alle e-mails worden hiervandaan ontvangen, verzonden en opgeslagen. Daarnaast wilt u deskundig serverbeheer, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Tros IT begrijpt dat. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar om u te ondersteunen bij uw vragen en problemen. Gaat er iets mis? Dan maken we direct een plan om te zorgen dat u in korte tijd weer aan het werk kunt.

Welke IT services biedt Tros IT?

Tros IT verzorgt alle onderhoud en de updates, zodat u zorgeloos kunt blijven werken.

  • Monitoren van uw server 
  • Uitval beperken tot een minimum
  • Onderhoud van uw server
  • Onderhoud van uw werkplekken
  • Updaten van uw server(s) en online werkplekken
  • Snelle service 24/7

 

Preventief en proactief ICT-onderhoud

Proactief ICT-beheer van Tros IT

Bij het ICT-beheer van Tros IT mag u het volgende verwachten:

  • Permanente systeembewaking
  • Periodieke inventarisatie en onderhoud
  • Snel en adequaat incidentbeheer
  • Goede en heldere communicatie

Monitoring van alle IT services

Een belangrijk onderdeel van proactief ICT-beheer van Tros IT is het continu monitoren van uw systemen. U hoeft hier niks voor te doen. Potentiële problemen worden vroegtijdig gedetecteerd en onderschept. Dit zijn problemen met grote gevolgen zoals datalekken, ransomware-aanvallen (een chantagemiddel op het internet) en DDoS-aanvallen. Een DDoS-aanval is een cyberaanval die veel verkeer naar uw computers en servers stuurt, waardoor dit overbelast raakt. Tros IT neemt direct de oorzaak weg en voorkomt dat het nogmaals kan gebeuren. Vaak merkt u hier niets van.

Werkplekbeheer

Online werkplekken zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Meer mensen werken thuis of op een andere locatie en moeten overal kunnen inloggen op het netwerk. Er is enkel een goede internetverbinding nodig. Ook deze werkplekken hebben onderhoud nodig. Tros IT houdt de online werkplekken up-to-date en veilig.

Netwerkbeheer

Uw netwerk kan niet zonder een deskundig netwerkbeheer. Tros IT zorgt ervoor dat uw cruciale onderdelen als firewalls, switches en routers, internetverbindingen en printers goed blijven werken. We denken mee over eventuele verbeteringen en oplossingen. En door proactief beheer heeft u minimale downtime.

Wat klanten over ons zeggen

Wicor Bouwbeslag

“Het advies en de snelle en adequate support van Tros IT is voor Wicor en Sloterop onmisbaar.”

Tula group

“Eindelijk geen zorgen meer over onze IT omgeving.”

EJS taks & Consulting

“Wij werken snel en veilig in de Cloud bij Tros IT. Eindelijk geen omkijken meer naar de IT.”

Meer weten over onze IT Services?

Neem dan contact op met Tros IT via e-mail info@tros-it.nl of telefoonnummer 085-8000208.