Overslaan en naar de inhoud gaan

TrosIT Hosting services

Om uw nieuwe website of webapplicatie online bereikbaar te maken is goede webhosting van essentieel belang. Exclusief voor onze klanten bieden wij professionele webhosting die naadloos is afgestemd op uw website.

Het belang van goede hosting

Webhosting vormt de motor van uw website of webapplicatie. Het een kan niet zonder het ander. Professionele webhosting wordt helaas vaak onderschat. Uw website zal niet op elke server juist functioneren en de kleinste verschillen in configuratie, software of hardware kunnen ervoor zorgen dat uw website anders reageert dan bedoeld is. Als ontwikkelaars weten wij exact aan welke technische eisen de webhosting voor uw website moet voldoen. Tros IT maakt geen gebruik van budgethosting, waar uw site samen met honderden andere websites op 1 server wordt geplaatst. Wij bieden snelle, stabiele en veilige webhosting op speciaal voor uw website ingerichte servers, omdat de technische eisen per website kunnen verschillen.

Snelheid

Onderzoek toont aan dat de snelheid van een website belangrijk is voor uw bezoekers. Duurt het laden van uw website te lang, dan kunt u potentiële klanten mislopen. Ook Google hecht veel waarde aan snelle websites en dit heeft zelfs invloed op uw zoekpositie. Om deze redenen passen wij diverse optimalisaties toe om snelle laadtijden te behalen.

Beveiliging en back-ups

Bij Tros IT nemen wij de beveiliging van uw website en onze webservers zeer serieus. Wij passen meerdere beveiligingsmaatregelen toe en zorgen ervoor dat onze servers up-to-date blijven. Daarnaast voeren wij security-scans uit om de beveiliging te testen. SSL verbinding / SSL certificaten Naast onze beveiligingsmaatregelen kunnen wij ook een SSL certificaat voor uw website verzorgen. Door middel van een SSL verbinding wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat deze gegevens niet onderschept kunnen worden. Een groot voordeel van een SSL certificaat is het verschijnen van het ‘groene slotje’ in de webbrowser. Dit geeft een professioneel beeld en het wekt vertrouwen, wat cruciaal is voor de conversie van uw website. Daarnaast heeft het toevoegen van SSL een positief effect op uw zoekpositie. Google heeft aangeven dat beveiligde websites hoger scoren in de zoekresultaten. Back-ups Onze webservers zijn zo ingericht dat er iedere dag een back-up gemaakt wordt van uw website en de bijbehorende data. Deze back-up bewaren wij 30 dagen, zodat wij altijd terug kunnen naar een herstelpunt en gegevensverlies voorkomen.
Werken in de tros cloud workplace