Overslaan en naar de inhoud gaan
Uw partner op het gebied van ICT

Tros IT Solutions B.V.

Tros IT Solutions BV

Tros IT Solutions is uw partner op het gebied van IT, gespecialiseerd in IT- & Cloud-oplossingen, camerabeveiliging en VOIP. Wij doen dit voor MKB-bedrijven, waarbij de gebruiker altijd centraal staat. U geeft aan wat uw wensen en/of vraagstukken zijn, wij bieden met onze technische kennis en ervaring de beste oplossing voor uw situatie. Het directe en open contact dat wij met u onderhouden, zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen. Onze kennis is altijd up-to-date, waardoor u verzekerd bent van de meest actuele en effectieve oplossing. Daarnaast werken wij met gerenommeerde en betrouwbare partners. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Cloud-oplossingen

Het nieuwe werken vraagt om het onbezorgd kunnen werken; op elk moment, met elk apparaat en op elke locatie. Dankzij de Cloud beschikt u altijd en overal over uw applicaties en documenten op een veilige en betrouwbare manier. U kunt bovendien kostenefficiënt werken door de flexibiliteit van onze Cloud-oplossingen. Met een Cloud-omgeving van Tros IT Solutions profiteert u automatisch van de nieuwste technologieën. U werkt zonder zorgen, omdat wij support en beheer van uw ICT-omgeving overnemen. Wij maken back-ups van uw data en zorgen voor optimale beveiliging van uw applicaties en data.

Belangrijkste voordelen van de Cloud-oplossingen van Tros IT Solutions:

- Besparing op uw ICT-kosten - Een vast bedrag per gebruiker per maand - Veiligheid; Optimale beveiliging van uw ICT-systemen en altijd back-ups van uw data - Flexibiliteit; Werken waar en wanneer u wilt op verschillende apparaten - Zorgeloosheid; Geen zorgen over support en beheer van uw ICT-omgeving, die regelen wij voor u Welke Cloud-oplossing bij u past, hangt af van uw wensen en mogelijkheden. Wilt u volledig in de Cloud of deels in combinatie met lokale componenten? Wij adviseren u hierover graag