Overslaan en naar de inhoud gaan

Tros IT Beheer

Met Tros IT Beheer kunt u zich op uw kerntaken richten, wij zorgen voor een effectief netwerk en optimale IT-infrastructuur.

Monitoring

Onze monitoringstechnologie bewaakt 24/7 de belangrijkste onderdelen van uw netwerk. Al bij de eerste tekenen van een mogelijk probleem ontvangen wij automatisch een waarschuwing. Wij grijpen direct in; op afstand en meestal zonder dat u daarvan iets merkt. Ook signaleren we trends zoals vaak voorkomende problemen. De oorzaken nemen wij weg, zodat de problemen zich in de toekomst niet meer voordoen. Dát is proactieve monitoring!

Tros IT Beheer controleert en bewaakt onder andere:

  1. Servers: controle op belasting, uptime en vrije schijfruimte
  2. Essentiële diensten zoals mailafhandeling en database services
  3. Windows werkstations en notebooks
  4. Antivirussoftware
  5. Switches, routers en netwerkprinters
  6. Software en hardware
  7. Externe diensten / servers zoals web-, DNS- en mailservers

Preventief, proactief onderhoud en beheer

Preventief beheer van uw netwerk en IT-infrastructuur garandeert continuïteit en stabiliteit van uw organisatie. Onze deskundige en gecertificeerde technisch specialisten onderhouden op afstand uw netwerk, de server(s) en daarop aangesloten werkstations. Dit doen we permanent én proactief. Zo minimaliseren wij het risico op calamiteiten en heeft u maximale beschikbaarheid van uw netwerk.

Transparante, scherpe kosten

Vaste, scherpe tarieven per maand zorgen voor transparante en overzichtelijke kosten. Dit maakt proactieve monitoring en beheer door Tros IT Beheer al snel vele malen goedkoper dan traditioneel en reactief systeembeheer. Wilt u meer weten over Tros IT Beheer voor monitoring en beheer van uw netwerk en IT-infrastructuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.
Werken in de tros cloud workplace