Overslaan en naar de inhoud gaan
U kunt zorgeloos aan de slag.

Tros IT Managed Services

Online Backup
Met Tros Online Backup bent u verzekerd van een altijd beschikbare kopie van uw werkomgeving. Dagelijks wordt een backup, een kopie van uw werkomgeving, waardoor u gegarandeerd uw gegevens paraat houdt. De online backup wordt gemaakt om deze in te kunnen zetten wanneer u tegen calamiteiten aan loopt.
Anti Spam
Real-time spamdetectie voor inkomende en uitgaande e-mail, om zorgeloos zakelijk te mailen. E-mail ontvangen zonder je druk te maken over spam en virussen? Ontdek onze oplossingen! Wij bieden de meest geavanceerde e-mail content security oplossing voor uw bedrijf. Bescherm uw mailserver. Wereldwijd netwerk. Werkt met elke mailserver. Virus bescherming. Spam bescherming.
Managed Wifi
Via managed Wifi beheren wij alle accespoints die bij u op locatie hangen. Zodra er een beveiligings update beschikbaar is rollen wij deze op uw netwerk uit. Hierdoor blijft alles up to date en beschermd. Ook is het mogelijk om een complete wifi oplossing af te nemen in een maandelijks model.
Managed Security
Tros Managed Security is de bescherming van uw servers en werkplekken. Met Managed security kunnen wij de configuratie volledig remote inrichten en op afstand beheren. Met Managed security bent u ervan verzekerd dat alle servers en pc’s zijn voorzien van de laatste virusdefinities. Mocht u organisatie groeien pof krimpen, u betaald maandelijks voor de actieve servers en werkplekken. Managed security is dus schaalbaar en u betaalt dus alleen het daadwerkelijke gebruik.
Remote monitoring
Met Tros Remote Monitoring kunnen servers en werkplekken dag en nacht bewaken. Dreigende of voorkomende incidenten merken we hierdoor tijdig op, zodat we direct actie kunnen ondernemen. Remote Monitoring biedt je de mogelijkheid om de prestaties van je server en netwerkcomponenten realtime te monitoren. De gegevens kun je gebruiken om trendanalyses uit te voeren en rapportages te maken.