Spring naar content

Online Desktop

Verhoog de efficiëntie van uw medewerkers en verlaag de kosten van uw IT-infrastructuur door het uitbesteden van uw desktop werkplek aan Tros-IT Solutions. Wij bieden een complete oplossing waarmee uw medewerkers op afstand toegang hebben tot hun apps, bestanden en e-mails, waar dan ook en wanneer dan ook.

Onze oplossing is gebouwd op de nieuwste technologieën, zoals VDI (Virtual Desktop Infrastructure) en DaaS (Desktop as a Service), waardoor uw data veilig en betrouwbaar worden opgeslagen. We bieden ook regelmatige updates en onderhoud voor uw software en beveiligingspatches, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen.

We gebruiken RDS-technologie waardoor uw medewerkers toegang hebben tot een virtuele desktop, waardoor ze vanaf hun eigen device kunnen werken, dezelfde ervaring als werken op een fysieke werkplek hebben en toegang hebben tot dezelfde bedrijfssoftware en gegevens.

Met onze oplossing kunt u zich concentreren op uw core business, terwijl wij uw IT-infrastructuur beheren. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van uw desktop werkplek.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken en uw werkplek en IT-infrastructuur te verbeteren.