Uw partner op het gebied van IT

Het ondernemen zat bij Michiel Tros al jong in het bloed.

Na zijn stage en twee jaar werkervaring als systeembeheerder, begon hij al op zijn 17e voor zichzelf. Hij schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en ging enthousiast aan de slag. Zijn drive heeft hij voornamelijk te danken aan zijn vader, vindt Michiel zelf. Zijn vader was werkzaam bij de Rabobank en altijd met ondernemers in de weer. Michiel vond dit altijd heel interessant. 

Michiel startte zijn onderneming vanuit huis en verhuisde later naar een kantoor op een industrieterrein. Het bedrijf liep goed, maar na twee jaar koos Michiel ervoor om bij zijn vriendin in Rijswijk te gaan wonen. In korte tijd vond hij een baan als systeembeheerder waar hij voor leuke klanten aan de slag ging. Toch bleef het ondernemen hem trekken. Na 12 jaar voor deze werkgever te werken besloot hij de stap nogmaals te wagen. Klaar om zijn eigen ideeën en ervaring in te zetten, werd Tros IT in januari 2019 een feit.

Altijd bereikbaar, de juiste kennis en korte lijnen

Het team van Tros IT merkt dat de manier van werken, het kleinschalige van de organisatie en de korte lijnen goed in de aarde valt bij de klanten. Klanten zijn tevreden over de bereikbaarheid en het persoonlijke contact. Uiteraard heeft Tros IT de juiste kennis in huis voor high end-oplossingen. Ook delen ze graag hun kennis en ervaring en leren van collega’s zo ook meer bij. Door regelmatig trainingen en cursussen te volgen van leveranciers blijven ze op de hoogte van de ontwikkelingen in de IT-sector. Ook volgen de medewerkers trainingen en doen examens om Microsoft-gecertificeerd te blijven. Het team is vooral gespecialiseerd in IT, Cloud, VoIP en camerabeveiliging En dat allemaal het liefst zo duurzaam mogelijk; de medewerkers rijden met een elektrische auto naar klanten toe. 

Kennismaken met Tros IT Solutions?

Wij nodigen u van harte uit voor een gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op via e-mail info@tros-it.nl of telefoonnummer 085-8000208.